dilluns, 17 de setembre del 2012

MELMELADA DE MORES I POMA





Es molt bona per esmorzar, per fugir de les típiques melmelades de maduixa o préssec.

Aneu d'excursió a algun lloc poc transitat, on els esbarzers estiguin nets.

Agafeu tantes mores com volgeu. Quan arribeu a casa a casa renteu-les, peseu-les i afegiu la mateixa quantitat de pomes. Jo ho faig amb pomes golden perquè aporten un gust neutre.

En una olla expres poseu una mica d'aigua i la meitat de quantitat de sucre que el de fruita. quan estigui desfet, afegiu una mica de cognac i la fruita. Tapeu l'olla i deixeu-ho coure durant 10 minuts. Destapeu l'olla i deixeu reduir l'aigua de la fruita fins que quasi no em quedi. Triture-ho i coleu-ho per treure-hi les llavors de les mores.

Aneu omplint tants pots com pogueu i després esterelitzeu-los durant 20 minuts.

Tindreu uns esmorzars deliciosos que sempre us portaran el regust dels últims dies de vacances

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada